Bajern hoće Luku Jovića, spremna trampa sa Realom?

Autor:

Sport

27.10.2019

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bajern je odlaskom Arjena Robena i Franka Riberija krenuo u rekonstrukciju tima, a sada se planira nastavak promena u timu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ponovo ide u Nemačku?

Filipe Kutinje i Ivan Perišić su na pozajmicama i pitanje je da li će oni ostati u klubu. Robert Levandovski polako ulazi u godine, iako njegova forma ne trpi, a Tomas Miler je istakao želju da napusti klub.

Bavarci žele da dovedu Kaija Haverca iz Bajer Leverkuzena, kao i Liroja Sanea koji je bio na korak od dolaska u Bajern, ali ga je povreda sprečila da napusti Mančester siti.

Potencijalna meta Bavaraca je i Gabrijel Žezus koji ne uspeva da se izbori za mesto u timu Mančester sitija pored Serhija Aguera.

Poznato je da Robert Levandovski već neko vreme želi da ode u Real Madrid, a to bi i moglo uskoro da se desi. Plan Bavaraca je da ukoliko ne ubede Levandovskog da ostane u Nemačkoj od Reala traže novac ali i srpskog reprezentativca Luku Jovića u eventualnoj trampi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading