MILOJEVIĆ ZADOVOLJAN POBEDOM U ČAČKU: Na vreme smo postigli gol

Autor:

Sport

20.09.2017

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je njegova ekipa na meču protiv Borca na vreme postigla i gol i da je nakon toga sve bilo lakše za crveno-bele.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milojević zadovoljan pobedom u Čačku

- Postojala je potreba za odmaranjem odredjenog broja igrača usled velikog broja utakmica. Postoji i veliki broj igrača koji zaslužuje da igra, ali na terenu ima mesta samo za jedanaestoricu. Večeras su igrali ovi igrači, a voleo bih da imam mogućnost i da sve ostale razigramo. Uspeli smo da pobedimo bez primljenog gola i okrećemo se narednim izazovima - rekao je rekao je Milojević i dodao:

- Borac je ekipa koja ume dobro da se brani, to su pokazali i protiv Rada. Imaju mladog, perspektivnog trenera. Srećom po nas, uspeli smo da na vreme probijemo njihovu odbranu i posle je bilo lakše.

Crvena zvezda je pobedila Borac 2:0, a jedan od strelaca bio je i Nemanja Milić.

- Ostvarili smo cilj koji smo imali pred utakmicu, nova tri boda su naša. Nastupili smo u kombinovanom sastavu i odigrali odlično. Neki igrači koji su imali manju minutažu u prethodnom periodu su sada dobili šansu i odlično su je iskoristili. Sve nas treba da raduje što znamo da će u svakom trenutku, ko god od igrača da se nadje na terenu, dati sve od sebe - rekao je Milić i nastavio:

- Teren je bio potpuno mokar od početka utakmice, trebalo nam je nekoliko minuta da se priviknemo na uslove. Ipak, nije nam prvi put da igramo na ovakvoj podlozi tako da smo se odlično snašli.

Miliću je ovo prvi gol u sezoni.

 - Zaista mi znači gol koji sam postigao, došao je kao neki vid nagrade za trud koji ulažem svakodnevno. Hvala Boaćiju na odličnoj asistenciji, dobro smo se snašli u toj akciji i poveli u vrlo bitmom trenutku utakmice. Nadam se da je ovo samo moj prvi gol u nizu - rekao je Milić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading