Zvezdo ovo ne valja: Kejn i drugovi fenomenalnim potezom oduševili Poketina!

Autor:

Sport

26.10.2019

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su poraženi od Totenhema u Londonu u 3. kolu grupne faze Lige šampiona. Pevci su odigrali neverovatan meč i sa 5:0 su ponizili Zvezdu, iako su čak i engleski mediji pre meča pisali da bi Maurisio Poketino mogao da dobije otkaz u slučaju neuspeha.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Totenhema

Danima se pisalo da su odnosi u svlačionici narušeni, da igrači više nemaju poverenja u Poketina, da se mnogo promenio od kako se vratio sa letnjeg odmora, a Hari Kejn i ostali saigrači su smislili odličnu ideju kako da smire strasti i da povrate dobru atmosferu u ekipi između igrača i trenera.

Oni su pozvali ceo stručni štab na večeru u jedan restoran u Londonu, a sudeći po Poketinovim rečima, očigledno da je ovaj genijalan trik uspeo.

- Bilo je sjajno, veoma lepo. Veoma ljubazno od njih što su pozvali ceo stručni štab. Proveli smo nekoliko sati tu i uvek je lepo videti ljude u drugačijem okruženju. To ne znači da ćemo otići na Enfild i pobediti sa 5:0, jer smo bili dobri zajedno, ali će sigurno na duže staze ovo mnogo da pomogne - rekao je Poketino posle večere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading