Sitijeva sezona klizi u propast, povrede osakatile Pepov tim!

Autor:

Sport

25.10.2019

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester siti u ovoj sezoni ima ogromnih problema sa povredama defanzivaca, a sada se povredio još jedan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bez defanzivaca

U pitanju je Aleksandar Zinčenko, Ukrajinac koji je u Siti došao kao ofanzivi vezista, ali se nametnuo na poziciji levog beka. To nije kraj problemima, jer će van terena neko vreme biti i Španac Rodri.

- Zinčenko je imao problem sa kolenom, nešto se desilo sa kosti u kolenu. Četiri ili pet nedelja će biti odsutan. Nije veliki problem, moralo je nešto da se očisti. Što se tiče Rodrija, posle međunarodne pauze bi mogao da bude spreman - rekao je Gvardiola.

To znači da je jedini preostali defanzivni vezista u timu Fernandinjo, iskusni Brazilac koji je ove sezone uglavnom morao prinudno da igra na poziciji štopera. Jedini zdrav štoper u timu je Nikolas Otamendi, a svi u klubu se nadaju da će se na vreme za meč sa Aston Vilom oporaviti Džon Stouns.

- Što se tiče Stounsa, ne radi se tu o prvom izboru, radi se o tome da igrač treba da bude spreman. Imao je mnogo povreda i zato nije mogao da igra. Kada se vratio prošle sezone Vensan Kompani i Emerik Laport su bili u odličnoj formi –istakao je Gvardola.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading