Partizan dobija na Old Trafordu!

Autor:

Sport

26.10.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isprsio se Partizan velikom Mančester junajtedu u 3. kolu L grupe Lige Evrope, ali ni 15 šuteva ka golu rivala nije bilo dovoljno crno-belima da u spektakularnom ambijentu pred više od 28.000 duša izbegnu poraz (1:0).

RepublikaFoto: Starsport
Grobari

Odvažna, hrabra i nadasve konkretna igra izabranika Save Miloševića nije nagrađena, pa su "crveni đavoli" uz obilatu pomoć španskog sudije Havijera Estrade Fernandeza odneli sva tri boda iz Beograda. Međutim, legenda crno-belih Milivoje Ćirković (42) veruje da bi crno-beli mogli da se osvete Englezima, i to sa kamatom!

"GROBARI" ODUŠEVLJENI

Nekadašnji desni bek Partizana za Srpski telegraf analizira meč od četvrtka uveče i već gleda ka gostovanju na Teatru snova 7. novembra.

- Oduševljen sam igrom Partizana protiv slavnog kluba, Savo je taktički sve perfektno postavio, fudbaleri grizli na terenu, a navijači bili fantastični. Samo idiot može da kaže da crno-beli nisu igrali odlično! Ogromna je šteta što Umar Sadik kod rezultata 0:0 nije pogodio mrežu umesto stative jer smo već minut kasnije kažnjeni penalom. Takođe, Sejduba Suma je imao veliku šansu u 52. minutu, kada je Serhio Romero izašao kao pobednik u situaciji jedan na jedan. Biće đavolski teško u gostima, ali nastup Partizana iz Beograda mi daje veliku nadu da bismo mogli do čuda i velika tri boda, koja su nam neophodna - govori za naš list Ćirković, koji je golom sa penala uveo crno-bele u Ligu šampiona 2003. godine u Njukaslu.

POBEDA IMPERATIV

S obzirom na to da je AZ u Alkmaru počistio Astanu (6:0) i preuzeo drugo mesto na tabeli L grupe Lige Evrope, Partizan nema mnogo izbora u narednom kolu, gde će mu imperativ biti pobeda nad najpopularnijim klubom na planeti kako bi ostao u igri za plasman u nokaut fazu.

- Onakve zicere, koje smo promašivali protiv Junajteda u Beogradu, jednostavno ćemo morati da realizujemo u Engleskoj. Milošević nije iskusan trener, ali pokupio je znanje od odličnih stručnjaka koji su ga vodili tokom karijere i to sada implementira u igru crno-belih. Zato sam i te kako optimista da možemo do podviga veče uoči Mitrovdana - najavljuje Ćirković uspešan pohod na Old Traford.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading