(VIDEO) Srbi bez pobeda sa svojim klubovima, "Vukovi" slavili u komšiluku!

Autor:

Sport

24.10.2019

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neprijatno veče za Adema Ljajića u Istanbulu. Srpski vezista promašio je jedanaesterac u 74. minutu utakmice sa Bragom na Vodafon Parku, posle čega je Braga stigla do pobede na teškom gostovanju i praktično izbacila domaćina iz borbe za plasman u 1/16 finala Lige Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vukovi bolji od Slovana u Bratislavi

Ipak, treba napomenuti da je Ljajić sam i iznudio najstrožu kaznu, ali je onda pogodio stativu. U tom trenutku bilo je 1:1, a Bešiktaš propustio priliku da preokrene rezultat u samo tri minuta. Orta je doveo goste u vođstvo još u 38, a izjenačio je Najir u 71. minutu.

Domaćin je bio u odličnom psihološkom trenutku, ali to nije uspeo da iskoristi, pa je usledila kazna. Konačan rezultat postavio je Eduardo posle odličnog kontranapada Brage u 80. minutu.

Vulvsi su loše krenuli u Ligi Evrope, ali evo ih na mestu koje vodi u 1/16 finala Lige Evrope. Ekipa Nuna Espirita Santa došla je do tri velika boda u Bratislavi, pošto je posle preokreta srušila Slovan i zaobišla ga na drugom mestu grupe K, a posao će moći da kompletira za dve nedelje na svom terenu - 2:1 (0:1).

Slovan je odigrao odlično prvo poluvreme, koje je krunisano golom Šporara u 11. minutu. Ipak, domaćin je poklekao u nastavku meča.

Isekao ga je prilično srećan gol Saisa u 58. minutu, posle čega je ubrzo stigao i drugi. Njega je postigao Himenez u 64. minutu iz jedanaesterca, nakon prilično spornog kontakta u petercu domaćina.

GRUPA K:

BEŠIKTAŠ - BRAGA 1:2

SLOVAN - VULVERHEMPTON 1:2

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Roma je večeras propustila priliku da otpiše Mehengladbah iz borbe za plasman u nokaut fazu takmičenja (1:1). Borusija je do velikog boda stigla u trećem minutu nadoknade, golom Štindla iz penala, nakon više nego diskutabilnog prekršaja Smolinga.

Nemcima su se isplatili napadi u finišu utakmice, kao i činjenica da se Vučica pomalo panično branila. Vodeći gol domaćin je postigao u 32. minutu golom zahvaljujući Zaniolu, koji je bio najviši u skoku nakon centaršuta Veretua.

GRUPA J:

ROMA - BORUSIJA MEHENGLADBAH 1:1

MEDIPOL BAŠAKŠEHIR - WOLFSBERGER 1:0

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Kiparski APOEL, predstavnik zemlje sa kojom Srbija bije bitku za nacionalni koeficijent, osvojio je bod na gostovanju Karabagu u Bakuu (2:2). Gosti su jurili prednost domaćina, stigli do preokreta, a onda je konačan rezultat postavio Ailton u 58. minutu.

Karabag je vodio golom Kintane od 13. minuta, autogol Medvedeva u 29. minutu vratio je goste u igru, a onda je Halenijus doneo potpuni preokret APOEL-u. U gostujućim redovima svih 90 minuta odigrali su svi srpski igrači Matić, Pavlović i Savić.

GRUPA A:

KARABAG - APOEL 2:2

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading