(VIDEO) Jang Bojs lagano u grupi smrti, ruski velikan i dalje bez bodova, Ukrajinac heroj Genta!

Autor:

Sport

24.10.2019

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U najtežoj grupi Lige Evrope, Jang Bojsi su preuzeli čelo tabele pošto su večeras lakše nego što se očekivalo savladali Fajenord u Bernu sa 2:0. U istoj grupi su Glazgov Rendžersi odeleli na gostovanju Portu – 1:1.

RepublikaFoto: instagram.com/bscyb_offiziell
Fudbaleri Jang Bojsa

Fajenord je sam sebe zakopao u Bernu. Prvo je portugalski štoper Edgar Je napravio najgluplji potez večeri u Ligi Evrope kada je bez bilo kakve potrebe igrao rukom u svom petercu i skrivio penal koji je Asale u 14. minutu pretvorio u gol. Posle narednih 14 minuta igre, usledila je još jedna glupost domaćih i penal za Jang Bojse. Ovaj put je krivac bio golman Vermer, a egzekutor Nsame.

Sa 2:0 posle pola sata igre, Jang Bojsi su lako kontrolisali situaciju do kraja i upisali važnu pobedu za čelo tabele u vrlo tepkoj grupi.

Na ruku Švajcarcima je išao i rezultat iz Portugalije gde je Porto kisknuo protiv škotskih Rendžersa. Domaći Zmajevi su poveli evrogolom Kolumbijca Dijaza koji je prelepo šutirao u dalji ugao sa 20 metara.

Ali na isteku prvog poluvremena je sevnula kontra gostiju. Hrvat Barišić je sjano prošao po levom krilu i poslao fantastičnu asistenciju na peterac gde je bio Kolumbijac Morelos koji takve poklone ne propušta.

Porto je bio bolji u drugom poluvremenu, ali su Škoti uspeli da se odbrane i da na kraju zasluže bod.

GRUPA G:

PORTO - RENDŽERS 1:1

JANG BOJS - FEJNORD 2:0

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Prvi poraz u Ligi Evrope je doživeo Ludogorec koji je na svom terenu poražen minimalcem od Espanjola koji je pokazao da je on gazda u grupi. Špancima je bila dovoljna samo jedna uspavana reakcija odbrane bugarskog prvaka. 

Lopezova dubinska lopta je neobjašnjivo lako pala između statičnih štopera što je iskoristio Kampusano da izađe sam pred golmana i rutinski pošalje loptu u mrežu.

A prosto neverovatno zvuči da u istoj grupi CSKA iz Moskve nema ni bod?! Večeras su dotakli dno pošto su na svom terenu poraženi od autsajdera Ferencvaroša.

Bili su mnogo bolji tim, stvorili gomilu šansu, ispromašivali se i na kraju su kažnjeni. Zubkov je natrčao na odbijenu loptu i servirao šansu kao na tacni za Vargu koji je pogodio praznu mrežu. CSKA je posle tri kola bez boda…

GRUPA H:

CSKA MOSKVA - FERENCVAROŠ 0:1

LUDOGOREC - ESPANJOL 0:1

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ukrajinski vezista Roman Jaremčuk je večeras heroj Genta kojem je doneo bod u duelu sa Voflzburgom (2:2) i ostavio ova dva tima bodovno poravnate na čelu tabele. Posle 25 minuta igre, Vukovi su vodili u Belgiji golovima Veghorsta i Vitora, a onda je na scenu stupio Ukrajinac. Projektilom u dinipu prvog poluvremena je vratio nadu Bizonima, a onda u 94. minutu bio snalažljiv na petercu i sprečio poraz Genta.

Oba tima imaju po tri boda više od Sent Etjena i Oleksandrije koji su večeras podelili plen u Francuskoj – 1:1. Francuzi su poveli lepim golom Gabrijela u osmom minutu, ali je šest minuta kasnije isti igrač zatresao sopstvenu mrežu i to je bilo sve.

GRUPA I:

GENT - VOLFSBRUG 2:2

SENT ETIJEN - OLEKSANDRIA 1:1

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading