Tumbaković "bacio oko" na bivšeg igrača Partizana: Srbin se nametnuo u redovima velikana, pa stiže među "orlove"!

Autor:

Sport

24.10.2019

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman PAOK-a Živko Živković je brzo smenio neprikosnovenog Paskalakisa među stativama, a lako bi moglo da se desi da konkuriše za državni tim Srbije već u novembarskim mečevima.

RepublikaFoto: Starsport
Živko Živković

Profilisao se Marko Dmitrović kao srpski "broj jedan" posle Mundijala u Rusiji. Odluka da više u selekciju ne bude pozivan Vladimir Stojković i dobra izdanja čuvara mreže Eibara dovela su to toga da ni bivši (Mladen Krstajić), ni aktuelni seletkor (Ljubiša Tumbaković) nemaju dilemu ko je startnih golman reprezentacije. Rezerva je Predrag Rajković, naročito što blista otkako se iz Izraela preselio u francuski Rems, dok su se kao treće opcije vrteli Nikola Vasiljević, Boris Radunović, Aleksandar Jovanović i Emil Rockov.

Priliku da uskoro konkuriše za mesto među stativama državnog tima, svi su izgledi, mogao bi da dobije i Živko Živković. Pogotovo što je nekadašnji golman Partizana brže od očekivanog završio period prolagođavanja u PAOK-u i izborio se za mesto startera. Na poslednje tri utakmice "izbacio" je iz tima, činilo se, neprikosnovenog Aleksandrosa Paskalakisa koji je branio svih 30 mečeva u prošlogodišnjem prvenstvu i opravdao ukazano poverenje. Živković je spreman da stavi krunu na svoju karijeru.

- Prevashodno mi je bitno da sam zdrav, kako bih mogao da pružim maksimum na svakom treningu. Naredni zadatak je da pomognem PAOK-u da osvaja trofeje, a najveća žalje mi je da zaslužim poziv u reprezentaciju Srbije. Sve je na meni, vreme će pokazati dokle ću dogurati- poručio je Živković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading