Ben: Biće 1:0 za Zvezdu, rešava Marin!

Autor:

Sport

22.10.2019

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski festival fudbala na Trgu Republike posetili su i fudbaleri Crvene zvezde Milan Gajić i El Fardu Ben.koji nisu licencirani za grupnu fazu Lige šampiona.

RepublikaFoto: Republika
Gajić i Ben u druženju sa osnovcima

Izložen je i pehar Inteekontinentalnog kupa iz Tokija 1991. godine, koji je FIFA zvanično priznala crveno-belima kao trofej prvaka sveta. Na događaju su najbrojniji bili đaci beogradskih osnovnih škola.

El Fardu Ben koji  nije licenciran za LŠ zbog toga što je trebalo da bude prodat u Arabiju ističe da crveno-beli mogu do pobede, a smatra da bi čovek odluke mogao da bude Marko Marin.

- Znam da možemo mnogo toga večeras da uradimo po pitanju plasmana u narednu fazu Lige šampiona. Verujem u pobedu i to rezultatom 1:0, a čovek odluke biće naš kapiten Marko Marin

Desni bek ovog tima Milan Gajić je istakao da će navijati za svoj tim u Londonu.

- Nisam licenciran za Ligu šampiona, ali biću najveći navijač Crvene zvezde večeras uz TV ekran. Verujem da možemo da dođemo do povoljnog rezultata. Drago mi je da se ovde družim sa osnovcima, zaista je veliko uživanje videti njihovu strast za fudbalom – naglasio je Gajić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading