Mrkela: Totenhem je najjači tim u našoj grupi!

Autor:

Sport

22.10.2019

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred meč Lige šampiona sa Totenhemom u Londonu, sportski direktor Crvene zvezde istakao je da je Totenhem i pored sivh problema jako dobra ekipa.

RepublikaFoto: Starsport
Rukovodstvo kluba veruje u uspeh na ovom meču

Prošlogodišnji finalist Lige šampiona igra sa srpskim šampionom od 21 čas, a Mrkela ističe da bi pobeda u ovom meču izvadila Sparse iz krize.

- Igraćemo protiv jednog velikog protivnika, finaliste Lige šampiona iz prošle sezone. Po meni Totenhem je najjača ekipa u našoj grupi.

Jeste u krizi rezultata, ima poslednjih nekoliko meseci zaista velikih problema, ali čuli smo i njihovog trenera i igrače, koji žele pobedu protiv Zvezde i izlazak iz te krize, i da dobiju samopouzdanje. Mi smo motivisani, i ovaj stadion, i protivnik i Liga šampiona motivišu da igramo dobro – rekao je Mitar Mrkela. za RTS.

Ova utakmica je za crveno-bele još jedan u nizu velikih evropskih izazova.

- Mislim da smo na dobrom putu u poslednjih nekoliko godina, i ova utakmica biće velika prilika za nas da pokažemo da smo dostojni Lige šampiona i da možemo nešto više da uradimo od samog učestvovanja - dodao je Mrkela.

On je na kraju pozvao igrače svog tima da što oštrije uđe u ovaj meč.

- Mislim da će odlučujuće biti koliko ćemo mi otresito ući u ovu utakmicu. Isto tako mislim da imamo kvalitet i da možemo na neki način da se suprotstavimo Totenhemu.

Oni su naravno favoriti, izraziti favoriti. Ali kažem, ako uđemo otresito, imamo razloga za to, da prikažu jednu zaista dobru utakmicu - zaključio je Mrkela iz Londona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading