(FOTO) Pavkov napred, dilema u vezi, Van la Para od starta!

Autor:

Sport

22.10.2019

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21 čas igraju svoj meč trećeg kola Lige šampiona u kome gostuju Totenhemu u Londonu.

RepublikaFoto: Starsport
Samo jedna dilema pred Milojevićem

Crveno-beli su skoro kompletni na ovom meču, jedini igrač koji nedostaje je povređeni Ričmond Boaći. Bez Ganca u sastavu opcije u napadu za Vladana Milojevića svedene su na Tomanea i Milana Pavkova, a za sada su informacije takve da će meč u Londonu krenuti div iz Begeča.

Odbrana će biti u standardnom sastavu, na golu će biti Milan Borjan, po bokovima startuju Rodić i Gobeljić, a Milunović i Degenek će biti štoperi.

Kanjas se oporavio od povrede i počeće meč, a jedino otvoreno pitanje je da li će se Vladan Milojević odlučiti za Miloša Vulića ili Dušana Jovančića u vezi.

Foto: Republika

"Desetka" je Marko Marin, siguran je u ofanzivnom delu veznog reda i Mateo Garsija, a iako nije pokazao ništa posebno u crveo-belom dresu meč će početi i Radživ Van la Para pre svega zato što je igrao u Engleskoj i odllično poznaje tim Totenhema.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading