(FOTO/VIDEO) Crveno-beli "osetili" teren u Londonu, odrađen trening na stadionu Totenhema!

Autor:

Sport

21.10.2019

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Totenhem će sutra uveče, od 21 čas ugostiti Crvenu zvezdu u Londonu u okviru trećeg kola Lige šampiona u grupi B. Duel finaliste prošlogodišnjeg izdanja Lige šampiona i prvaka Srbije igra se na novom stadionu engleskog velikana kapaciteta 62.062 gledalaca.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Trening fudbalera Crvene zvezde na stadionu Totenhema u Londonu

Nakon obavezne konferencije za medije na kojoj su prisustvovali štoper Nemanja Milunović i šef stručnog štaba, Vladan Milojević, usledio je večernji i uopšteno prvi trening na stadionu Totenhema.

Dvadeset i jedan fudbaler, koliko ih je doputovalo u prestonicu Engleske, odradio je trening u gradu na obali reke Temze.

Na konferenciji za medije dosta se pričalo o taktici za utakmicu, a sigurno je da su prekidi jedni od glavnih oružja prvaka Srbije.

Nakon dva kola u grupi B, Bajern ima šest bodova, Crvena zvezda tri, dok su Olimpijakos i Totenhem trenutno na jednom osvojenom bodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading