Milojević: Igramo protiv velikog kluba sa jednim od najboljih trenera sveta, nemamo razloga za STRAH!

Autor:

Sport

21.10.2019

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak gostuju Totenhemu od 21 čas u okviru trećeg kola Lige šampiona. Pred vaćnu utakmicu u grupi B, svoja očekivanja pred srpskim i engleskim novinarima izneo je Vladan Milojević, šef stručnog štaba Crvena zvezda.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Vladan Milojević

- Svaki klub prolazi neke svoje periode, oni prolaze kroz lošu seriju. Bačen je preterano akcenat na to, a oni su fenomenalan tim sa jednim od najboljih trenera na svetu i u Evropi. Gledaćemo na njih kao da igraju u najboljoj formi, reč kriza nećemo spomenuti - počeo je Milojević.

Veliki protivnik i velika utakmice. Šta Zvezda mora da uradi za iznenađenje?

- Jako sam ponosan što sam trener Zvezde. Prvi koraci su napravljeni, u budućnosti biće konstantno učesnik grupne faze LŠ. Bajern i Totenhem, dve ekipe koje su favoriti u našoj grupi. Žao mi je što nema naših navijača ovde da se predstave u Londonu. Spremaćemo se kao i uvek, daćemo sve od sebe. Nemamo čega da se plašimo, trudićemo se da nametnemo naš stil igre - istakao je trener crveno-belih.

Usledilo je pitanje engleskih novinara o Goranu Bunjevčeviću, koliko je značio klubu i koliki je trag ostavio?

- Prvi put ću sada reći. Moj prvi dolazak dobio sam od Bunjevčevića. Lično on je dao zeleno svetlo da treniram akademiju Zvezde. Jako mi je drag, veliki zvezdaš. Dosta toga dao srpskom fudbalu. Sam gest Totenhema pokazuje koliko je Totenhem veliki klub, imaju naklon od mene - iskren je trener prvaka Srbije.

O rasizmu?

- Osuđujem rasizam, posebno jer je 21. vek. Voleo bih da su naši navijači tu, bolje se osećamo sa njima. Ja sam čovek sporta, naravno da osuđujem rasizam - istakao je Milojević.

Nema Boaćija, da li će Tomane da dobije šansu od prvog minuta, da li su golovi iz prekida najjače oružje?

- Kad nema nekog igrača, potencira se da on fali. Ja nisam iz te priče. Prošli put nije bilo Pavkova protiv Olimpijakosa. Pričam o igračima koji su tu, koji igraju, a ne onima koji nisu. Skok igra je bitan segment kod nas. Trudićemo se da sprovedemo naš plan koliko nam protivnik dozvoli. Pričaćemo o svemu tome sutra posle utakmice - zaključio je Vladan Milojević.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading