Milunović: Nema respekta prema Totenhemu, znamo recept za Kejna!

Autor:

Sport

21.10.2019

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Totenhem i Crvena zvezda sastaju se u utorak uveče od 21 čas u Londonu u okviru trećeg kola Lige šampiona. Svoja očekivanja pred veoma važnu utakmicu grupe B, izneo je štoper prvaka Srbije, Nemanja Milunović.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Nemanja Milunović i Vladan Milojević

Šta očekuješ od utakmice i šta će biti presudno?

- Očekujem veliku borbu sutra, znamo kvalitet rivala. Spremili smo taktiku, ne trebamo previše da respektujemo protivnika, koncentrišemo se na svoju igru i mane Totenhema - rekao je Milunović.

Kako zaustaviti Kejna?

- Radi se o jednom od najboljih napadača na svetu, uspeli smo i Levandovskog da zaustavimo, to će biti recept za Kejna. Svi zajedno ćemo se truditi - istakao je štoper crveno-belih.

O Totenhemu?

- Trenutna kriza nije realna, prolazna je. Igrali su finale LŠ, ali nećemo ih previše respektovati. Igraćemo našu igru - jasan je strelac gola protiv Olimpijakosa.

Usledilo je pitanje engleskog novinara oko Zvezdine loše igre na strani. Kako sad da se to popravi, promeni i da li ekipa može do boda?

- Imamo naše zadatke, spremili smo dobro utakmicu. Oni su u prednosti jer igraju kući, mi ćemo se potruditi da ostvarimo pozitivan rezultat - iskren je defanzivac prvaka Srbije.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

O navijačima?

Pristup se ne menja na terenu, ali naši navijači su nam 12. igrač, vetar u leđa, odigraćemo za njih najbolje što možemo - zaključio je Nemanja Milunović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading