Savršena kombinacija: Nekadašnji brazilski vezista novi trener Đenove!

Autor:

Sport

21.10.2019

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šuškalo se, ali nije bilo u prazno. Novi trener Đenove definitivno će postati Tijago Mota. Nekadašnji brazilski fudbaler se sve dogovorio sa čelnicima italijanskog kluba, ostalo je samo da se potpiše ugovor i krene u posao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tijago Mota tokom igranja u Pari Sen Žermenu

Ovim poslom Mota će početi trenersku karijeru na velikoj sceni, pošto je do sada vodio tim Pari Sen Žermena do 19 godina. Đenova mu nije nepoznat teren, jer je bio član ovog kluba, kao igrač, u sezoni 2008/09.

Tijago Mota je medijski bio dosta zastupljen u poslednjih godinu dana, kada je rešio da zaroni u trenerske vode, jer je isticao da ima neke revolucionarne fudbalske ideje. Počev od toga da čak i ulozi golmana da neke nove detalje.

Đenova je rešila da mu pruži šansu, vidi u njemu spasioca, pošto je klub sa obale Ligurskog mora na pretposlednjem mestu na tabeli sa jednom pobedom i ukupno pet bodova posle osam odigranih kola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading