Ovo je Milojevićeva četa za Totenhem: Bez Boaćija u Londonu, u avionu i Slaviša Kokeza!

Autor:

Sport

21.10.2019

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u London na gostovanje Totenhemu u trećem kolu Lige šampiona. Crveno-beli sa dosta ambicija očekuju gostovanje u Londonu posle velike pobede nad Olimpijakosom, a zbog krize u kojoj se nalazi engleski tim.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Marin i Vladan Milojević

Naime, "pevci" su u poslednjih sedam utakmica ostvarili samo jednu pobedu, i to protiv nejakog Sautemptona sa neubedljivih 2:1.

U međuvremenu su doživeli čak četiri poraza, uključujući ponižavajućih 7:2 od Bajerna na svom terenu u prethodnom nastupu u LŠ.

Uoči meča sa Zvezdom prošlosezonski finalista takmičenja je razočarao u Brajtonu (0:3) i protiv Votforda kod kuće (1:1).

Ipak, Zvezda će u Londonu biti značajno oslabljena jer sa timom nije otputovao Ričmond Boaći. Golgeter iz Gane je povredio list noge na treningu u nedelju.

Trener Vladan Milojević u Englesku je poveo 21 igrača: Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Gobeljić, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Miloš Degenek, Srđan Babić, Santana Žander, Milan Rodić, Dušan Jovančić, Miloš Vulić, Hose Alberto Kanjas, Njegoš Petrović, Miloš Ivanić, Veljko Simić, Mateo Garsija, Radživ van La Para, Aleksa Vukanović, Marko Marin, Milan Pavkov i Tomane Mendeš.

Put Londona krenule su Zvezdine legende Stanislav Karasi, Vladimir Petrović, Dragan Džajić, Jovan Kule Aćimović i drugi, kao i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza.

RepublikaFoto: Petar Milovanović
Slaviša Kokeza

Utakmica 3. kola B grupe Lige šampiona Totenhem - Crvena zvezda igra se u utorak od 21 sat.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading