Pižon ekskluzivno za Srpski telegraf: Totenhemu očajnički treba pobeda, nismo pretili ni Liverpulu...

Autor:

Sport

21.10.2019

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Totenhemu u trenutku kada je prošlogodišnjem finalisti Lige šampiona poljuljano samopouzdanje. Da li je dobro ili loše za srpskog šampiona videće se u utorak od 21 sat u okviru 3. kola najelitnijeg fudbalskog takmičenja. Legenda Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon je ekskluzivno za Srpski telegraf najavio bespoštednu borbu i moguće iznenađenje u Londonu.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Vladimir Petrović Pižon

Fudbaleri Totenhema igrali su nerešeno 1:1 (0:1) sa Votfordom u okviru 9. kola Premijer lige. Naravno Totenhem je i dalje veliki favorit, ali njegova forma je očajna, u poslednjih mesec dana bukvalno nikoga nisu pobedili.

- Očekujem tešku utakmicu, u svakom slučaju. Totenhem je u velikoj krizi, gledaće da ovu utakmicu reši u svoju korist, pošto u prvenstvu gube sve šanse da se plasiraju na neko zavidno mesto. Ova utakmica im je presudna, da pokušaju da promene atmosferu u timu- rekao je Pižon.

Igrači Totenhema na čelu sa Maurisijom Poketinom su pokušali da se dodatno povežu van terena, da provedu više vremena zajedno, ali su neočekivano remizirali sa Votfordom koji je na začelju tabele. Može li Zvezda kao Votford do boda, ili možda do čak sva tri?

- Možemo, mi smo to do sada pokazali, ja nimalo ne sumnjam u to da ćemo se svim snagama boriti, možemo do iznenađenja. Totenhem je Totenhem iako je u lošoj formi, ali veliki je izazov igrati u Londonu i napraviti dobar rezultat. Dobar rezultat je da ne izgubimo, mi ne smemo nikome da pretimo, nismo ni Liverpulu pretili, pa smo ih pobedili u Beogradu. Ovaj tim može mnogo, dobro igra, već imamo tri boda, to je velika stvar- rekao je Pižon.

Legenda Zvezde je prokomentarisala stanje u engleskom fudbalu.

- Igra se malo više evropski fudbal, došli su novi treneri, strani, to više nisu engleski klubovi, to su male reprezentacije- rekao je Pižon oz opasku da nam leže Engezi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading