VAR i sporne situacije obeležile veliki derbi, Junajted dugo vodio, Liverpul na kraju ukrao bod!

Autor:

Sport

20.10.2019

17:32 >> 17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U najvećem derbiju engleskog fudbala Mančester Junajted i Liverpul odigrali su bez pobednika.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sadio Mane i fudbaleri Junajteda

Na Old Trafordu bilo je bilo 1:1, pa će oba tima dobiti po jedan bod.

Junajted je tako stigao do tek 10. boda u sezoni, dok je Liverpul prvi put ostao bez pobede, ali čuva čelo tabele sa 25 bodova. Bio je ovo 203. okršaj ljutih rivala u svim takmičenjima.

Crveni đavoli su poveli golom Markusa Rašforda u 36. minutu, a o ovom pogotku engleskog reprezentativca dugo će se pričati. Bod Liverpulu doneo je rezervista Lalana u završnici utakmice.

Liverpul je u prvom poluvremenu pokušavao da gradi prostor, ali je istrčao i nekoliko kontranapada. Međutim, bez konkretne prilike i gola.

Junajted se fokusirao na igru na centru terena gde je rivala terao na brojne greške, da bi poveo golom Markusa Rašforda nakon očiglednog faula koji je prethodio pogotku.

Martin Etkinson pregledao je snimak iako je stajao na samo korak od mesta gde je igrač Liverpula fauliran i ostao je pri svome - gol važi.

U finišu prvog poluvremena, Sadio Mane je uspeo da pošalje loptu u mrežu domaćih, ali je VAR potvrdio da je Senegelca lopta udarila u ruku dok je gradio poziciju i gol je opravdano poništen.

U drugom poluvremenu, više se igralo na polovini Junajteda koji je imao nekoliko veoma dobrih kontri.

Na novo pravo uzbuđenje čekalo se do 84. minuta. Adam Lalana najbolje se snašao ispred gola domaćih i pogodio za izjednačenje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading