Inter i dalje drži poredak sa Juventusom: Srbin učestvovao u goleadi i naterao "neroazure" da strepe!

Autor:

Sport

20.10.2019

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Intera su pobedili Sasuolo u jako zanimljivo meču osmog kola Serije A sa 4:3 i tako održali korak sa aktuelnim šampionom Italije, Juventusom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Intera

 Jedan od pogodaka za domaći tim postigao je i naš Filip Đuričić.

Ekipa Intera ostvarila je novu pobedu, sedmu pobedu u Seriji A pa je tako uprkos porazu od Juventusa u prošlom kolu ostala na samo jedan bod zaostatka od aktuelnom šampiona Italije.

Odličnu partiju pružili su "neroazuri" na gostovanju u Sasuolu, diktirali tempo ceo meč, ali i mogli skupo da plate kockanje i lako ispuštenih tri gola prednosti. Sve je počelo već u drugom minutu meča kada je Lautaro Martinez doveo goste u prednost, ali je sjajni Domeniko Berardi uspeo u 16. da donese izjednačenje.

Radost je trajala do 38. minuta kada je Romelu Lukaku ponovo doneo svom timu vođstvo, a u 45. povećao prednost na 1:3. Činilo se da je tada postalo jasno ko će odneti bodove sa ovog meča, naročito nakon što je Martinez ponovo pogodio i povećao prednost na tri gola razlike.

Međutim, Filip Đuričić uspeva da prvim golom u sezoni u 74. minutu donese novu tenziju i učini meč zanimljivim, a Žeremi Bođa u 82. natera goste da strepe za već viđenom pobedom. Ipak, to je bilo sve od Sasuola, pa je ekipa Antonija Kontea došla do još jednog trijumfa.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading