Milošević: Evidentno je da imamo problem!

Autor: Mediji

Sport

19.10.2019

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da njegova ekipa posle poraza od Mladosti definitivno ima veliki problem u realizaciji.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Partizan je kao gost u 12. kolu Linglong Superlige Srbije poražen od Mladosti sa 1:0. Tako su crno-beli doživeli drugi prvenstveni poraz, pošto su ranije izgubili kod kuće od Voždovca (2:1).

- Evidentno je da imamo problem i sa fondom igrača i sa golom. Posle poraza od Voždovca smo doveli u pitanje celu sezonu, definitivno imamo veliki problem. Videćemo kako ćemo se suočiti sa tim. Imamo ponovo niz utakmica na svaka tri dana i nije dobro što smo ga ovako počeli, ali šta je - tu je - rekao je Milošević na konferenciji za novinare posle utakmice u Lučanima.

On je čestitao protivniku na osvojenim bodovima.

- Sve čestitke ekipi Mladosti na pobedi. Kada je u pitanju igra, broj šuteva nag gol i šansi, zaslužili smo više od časnog poraza. Ali, to je nešto što nam se ponavlja dugi niz utakmica - naveo je Milošević.

Partizan ima 23 boda i trenutno zauzima peto mesto u srpskom prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading