(FOTO) Potpredsednik Partizana nikad brutalnije udario po "večitom" rivalu: Vuletić uporedio Zvezdu sa teroristima ISIS-a!

Autor:

Sport

19.10.2019

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navikli smo već na žestoke obračune čelnika "večitih", ali ove jeseni, bura nikako da se stiša. Ko je više oštećen suđenjem, ko je čiji miljenik, ko će koga da tuži i ko je koliko novca dobio od države su pitanja koja se ponavljaju i redovno odjekuju u sportskoj javnosti, ali potpredsednik Partizana je ovog puta izuzetno spornom retorikom isprozivao Zvezdu i Fudbalski savez Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Vuletić

Poznat je Vuletić po svojim metaforičnim izjavama i opsežnim analizama spornih situacija u srpskom fudbalu, ali ovog puta je preterao po svim parametrima, a one sportske je davno zaboravio.

- Stvar je jasna: FK Crvena zvezda je ISIS srpskog fudbala, koga, poput drevne Palmire, ona, svakog vikenda, u novom naletu, dodatno devastira a FSS, kao i USA, očijuka sa teroristima jer je FKCZVISIS-ovim bobmašima samoubicama u svojim redovima, bremenit- napisao je Vuletić uz prigodnu fotografiju na Tviteru.

 

 

Vuletić se nedavno obratio Fudbalskom savezu Srbije sa direktnim pitanje oko reketiranja klubova i uzimanja procenta od transfera igrača.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading