POSETIO VOLJENI KLUB: Legendarni Miloje čestitao Zvezdi plasman u Ligu Evrope

Autor:

Sport

19.09.2017

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni golman Crvene zvezde Zvonko Milojević posetio je crveno-bele i čestitao im na plasmanu u grupnu fazu Lige Evrope.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Milojević je posetio voljeni klub

 - Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović i sportski direktor Mitar Mrkela ugostili su golmana koji je stajao među stativama na meču u kome je Crvena zvezda osvojila titulu šampiona sveta. 

Milojević je čestitao na fantastičnim igrama izabranicima Vladana Milojevića i poželeo im da nastave u istom ritmu, kao i da se još mnogo puta svi navijači Zvezde raduju velikim evropskim pobedama. 


Milojević je poručio da će ponovo posetiti svoj voljeni klub na utakmici protiv Kelna, kluba protiv koga je debitovao za Zvezdu sa svega 18 godina - navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Milojević (46) branio je za Crvenu zvezdu od 1989. do 1997. On je potom nastupao za Anderleht i Lokeren. Za reprezentaciju naše zemlje branio je na 10 mečeva.

U novembru 2007. doživeo je tešku saobraćajnu nesreću, posle koje je ostao u invalidskim kolicima.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading