Ovo se retko dešava: "Grobari" i "Delije" zajedno!

Autor:

Sport

18.10.2019

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve suprotstavljene navijačke grupe dva najveća srpska kluba Crvene zvezde i Partizana odlučili su da pokrenu zajedničku akciju u Trebinju i uklone sve grafite u gradu koji sumbolizuju večite rivale.

RepublikaFoto: Starsport
Ilustracija

Predstavnici udruženja navijača „Crvene zvezde Trebinje“ i udruženja navijača „Grobari Trebinje“ postigli su dogovor da uklone sve navijačke grafite u Trebinju, te da u narednom periodu ova dva udruženja pojedinačno intenziviraju svoje aktivnosti na promociji sportskog rada i predstavljanja Trebinja kao grada sporta.

Kako prenosi portal Trebinjelive.info, na zajedničkom sastanku navijača i Gradske uprave, postignut je dogovor da se u što kraćem roku uklone svi grafiti osim onih na kojima su likovi pojedinih navijača.

- Zajednički ćemo to da uradimo, da svima u Republici Srpskoj, ali i šire, damo primer da se sve može uraditi kroz saradnju i jedan dobar pristup - naglašeno je u zajedničkoj izjavi.

Navijači će imati zadatak da sve upoznaju sa aktivnostima uz apel da se dogovora pridržavaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading