Venger otkrio kome bi dao "zlatnu loptu"

Autor:

Sport

18.10.2019

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni trener Arsenala Arsen Venger rekao je da, prema svemu viđenom, dobitnik ovogodišnje nagrade Balon d' Or treba da bude napadač Liverpula Sadio Mane

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Arsen Venger

Frans fudbal decenijama unazad dodeljuje nagradu Blon d' Or za najboljeg igrača sezone, a da se pita Arsen Venger ove godine bi prestižno priznanje dobio Sadio Mane.

Prema svim navodima, glavni kandidati u ovogodišnjem izboru Frans fudbala biće isti kao i na izborima UEFA i FIFA. Nagradu UEFA dobio je Virdžil van Dajk, a nagradu FIFA Lionel Mesi. Skraćeni spisak biće objavljen u ponedeljak. Očekuje se da među igračima koji se na njemu nađu bude i Sadio Mane.

- Mane je bio sjajan i pokazao je karakter. On je borac i veoma je efikasan. Nikoga se ne plaši i verujem da zaslužuje sve pohvale i ovu nagradu - rekao je Venger.

Senegalac je prošle godine u Ligi šampiona postigao četiri gola i osvojio titulu sa Liverpulom, bio je jedan od trojice najboljih strelaca Ptemijer lige (uz Mohameda Salaha i Pjera Emerika Obamejanga).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading