Fudbal je više od igre: 2000 fanatičnih navijača Ajaksa dolazi u London, ali ne da gledaju svoj klub!

Autor:

Sport

18.10.2019

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaznu Evropske kuće fudbala (UEFA) koja im je onemogućila da podrže ekipu na gostovanju Čelsiju u Londonu, odlučili su da nadomeste odlaskom na meč engleskih niželigaša Lejton Orijenta i Brajtona u borbi za trofej Fudbalske lige Engleske...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači Ajaksa

Te večeri "Kopljanici" gostuju na "Stamford Bridžu" u okviru Lige šampiona, ali nakon što je UEFA zabranila Ajaksu da prodaje karte za gostujuću utakmicu sa Čelsijem posle incidenata u Valensiji, mnogi fanovi šampiona Holandije moraju da pronađu sebi drugu zabavu jer su unapred platili put i rezevisali hotele u Londonu.

Navijači Ajaksa su nedeljama tražili pogodnu utakmicu koju bi mogli da pogledaju, a izbor je pao na meč između člana četvrte lige i drugog tima premijerligaša.

Španski As prenosi i da je Lejton Orijent sa zadovoljstvom prihvatio ovu ideju, posebno jer se prvobitno očekivalo manje od hiljadu ljudi na Brizbejn Roudu te večeri.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading