Milan u dugovima do guše, ali ipak daje 50 miliona za veliku letnju želju!

Autor:

Sport

18.10.2019

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smenili su "Rosoneri" Marka Đampaola nakon samo sedam kola u Seriji A, na njegovo mesto postavljen je Stefano Pioli. Letos su doveli brojna pojačajna, nekolicinu bivši trener nije ni koristio, videćemo šta planira Pioli.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stadion San Siro

Nedavno su na površinu isplivali podaci o finansijskom stanju kluba, u velikom su minusu, postoji bojazan da će morati da prodaju ključne igrače kako bi zaradili novac.

Ipak, prema informacijama sa Apenina, pored svih tih poteškoća, u klubu i dalje ne odustaju od napadača madridskog Atletika Anhela Koree.

RepublikaFoto: twitter.com/atletienglish
Anhel Korea

Želeli su ga tokom leta, ali nisu uspeli da sakupe novac za njegovo angažovanje, Atletiko je tražio oko 50 miliona evra.


Na kraju je doveden Ante Rebić na dvogodišnju pozajmicu, pa se činilo da će se Milan zadovoljiti jeftinijim pojačanjem, ali oni još uvek žele Argentinca u svojim redovima.

Spremni su da prodaju i Susa kako bi sakupili potreban novac za angažovanje napadača "Jorgandžija", dok bi klub mogli da napuste i Frank Kesi i Hakan Čalhanoglu, dok italijanski mediji smatraju da će klub ipak zadržati Donarumu i Romanjolija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading