Tajni sastanak: Zidan završava dugo željeno pojačanje za Real!

Autor:

Sport

18.10.2019

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zinedin Zidan je celo tražio od Florentina Pereza da mu dovede Pola Pogbu, a iako je predsednik Real Madrida želeo da angažuje Francuza, u Mančester junajtedu su odbili sve nalete "kraljevića"! Međutim, strateg Reala je uzeo stvari u svoje ruke!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Perez i Zidan

Više puta ovog leta, legendarni "Zizu" je izjavljivao da je zaljubljen u igru svog sunarodnika i obećavao navijačima da će učiniti sve da ga dovede u svoju ekipu.

A posle ekskluzivnih snimaka visokotiražnog tabloida "Miror", jasno je da su kontakti između Reala i Pogbe uspostavljeni. Povređeni Francuz snimljen je na plaži u Dubaiju, upravo u razgovoru sa verovatno svojim budućim trenerom.

Za mnoge je neverovatna činjenica da su Zidan i Pogba ovih dana imali baš puno posla u prestonici Ujedinjenih Arapskih Emirata. Zinedin je !odradio! konferenciju za medije, a Pogba nekoliko tretmana, vezanih za rehabilitaciju.

Na sve ovo treba podsetiti da je nedavno Mino Rajola, Pogbin menadžer, izjavio da bi njegov pulen mogao da promeni sredinu već u januaru. Ukoliko ne dobije "zeleno svetlo" od kluba, onda će sigurno napustiti "Old Traford" na leto 2020. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading