As Totenhema otkrio detalje o fantomskom meču u Pjongjangu: Jedva smo preživeli, ispljuvali su nas i vređali!

Autor:

Sport

17.10.2019

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivao je prljav veš sa najmisterioznijeg meča u istoriji fudbala. Severna Koreja i Južna Koreja odigrale su meč bez golova (0:0) u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine, a na utakmici u Pjongjangu nije bilo novinara i publike, gostima su pre ulaska na stadion oduzeti mobilni telefoni, tako da je sve prošlo pod velom misterije. Poznato je bilo samo da nije pao nijedan gol, a fudbaleri Južne Koreje tek po povratku u Seul mogli su da otkriju javnosti šta se sve dešavalo na gostovanju komšijama. Prednjačio je kapiten i najbolji fudbaler ekipe, as Totenhema Son Hung-Min, koji je otkrio da su on i njegovi saigrači jedva izvukli živu glavu u Pjongjangu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Son je sa kapitenskom trakom predvodio saigrače protiv Severne Koreje

- Najvažnije je da smo izvukli živu glavu. Odnosno da niko nije povređen. Nikada nisam bio akter ovakve utakmice. Na stadionu nikoga nije bilo. Oni su nas udarali, psovali i pljuvali. Čak sam dobio i nekoliko udaraca u lice. Fudbal nije bio u prvom planu. Oni su ovaj meč shvatili kao rat - ispričao je Son.

Selektor Južne Koreje Paulo Bento optužio je domaćine da su krali vreme.

- Jeste bilo mnogo tenzija, ali mi se nismo držali dogovora. Nismo dali gol na vreme, posle je domaćin uz pomoć sudije krao vreme, nije se ni igralo u drugom poluvremenu - kazao je Bento.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading