Ništa od Arsenala: Portugalac produžio ugovor sa Olimpijakosom!

Autor:

Sport

17.10.2019

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porazom u Beogradu Olimpijakos je napravio veliki korak unazad u borbi za proleće u Evropi. Međutim, grčki velikan se vratio u Ligu šampiona i na taj način obradovao milionsku armiju navijača i gazdu Marinakisa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Danijel Podense protiv Totenhema

Jedan od najzaslužnijih za sjajne rezultate u kvalifikacijama je Portugalac Danijel Podense. Krilni fudbaler, plaćen sedam miliona evra Sportingu iz Lisabona, klasu je pokazao i u duelu sa Totenhemom kada je postigao pogodak. Dovoljno da zaintrigira brojne, moćne klubove.

Reakcija ljudi iz Pireja je bila ekspresna i efikasna. Portugalac je danas produžio ugovor sa Olimpijakosom do 2023. godine, objavio je grčki vicešampion na zvaničnom sajtu. Saradnja je bila prvo oročena do 2022. godine.

- Srećan sam što sam produžio ugovor sa Olimpijakosom. To je ogroman klub, stalno se bori za trofeje. Želim da pomognem klubu da nastavi da piše istoriju - rekao je Portugalac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading