Boaći vuče povredu, trojica pod upitnikom, a šta je sa Van la Parom?

Autor:

Sport

17.10.2019

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda u petak od 20 časova igra meč Linglong Superlige Srbije sa Radom, a šef struke crveno-belih Vladan Milojević ima nekoliko manjih problema sa sastavljanjem tima.

RepublikaFoto: Starsport
Čeka se da proigra

- Danas očekujemo da se vrate Ben, Degenek i Borjan. Videćemo kakva je situacija sa njima zbog dalekih putovanja. Onako 'telefonski' imam informaciju da su ok. Drago mi je zbog dobrih rezultata koje su ostvarili u svojim reprezentacijama. Ova pauza nam je pomogla zbog povreda pojedinih igrača koje smo uspeli da saniramo i ako ne od utakmice sa Radom, onda već za duel sa Totenhemom trebalo bi da imamo sve u trenažnom procesu - najavio je Milojević.

Kanjas je spreman, a pored Boaćija upitan je i Milan Gajić.

- Boaći vuče neku manju povredu i nije igrao iz predostrožnosti (protiv Trepče u Kupu). Videćemo kakva je situacija, kao i sa Gajićem. Ako ne sutra, u toku sledeće nedelje sigurno će biti spremni.

Skupo plaćeni Holanđanin Radživ Van la Para se još uvek nije uklopio u tim i nije opravdao velika očekivanja.

- Svi igrači koji su došli zaslužuju da budu ovde. Nisu džabe došli, ali treba im vremena, treba da budu strpljivi. La Para se polako uklapa. Velika su očekivanja u Zvezdi, traži se 'sad i odmah', ali bićemo strpljivi sa njim jer verujemo da će ispuniti očekivanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading