Veliki hendikep za Partizan: Marković ne igra protiv Mančester junajteda!

Autor:

Sport

16.10.2019

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki udarac za Partizan - Lazar Marković neće igrati protiv Mančester junajteda u Ligi Evrope (24.oktobar, 18.55)!

RepublikaFoto: Starsport
Lazar Marković

Kako prenosi Mocartsport  Marković će preskočiti utakmicu protiv Mladosti u Lučanima u subotu, ali neće moći ni da konkuriše za tim za duel sa Mančester junajtedom 24. oktobra na Topčiderskom brdu.

Marković se povredio na treningu tokom ove prvenstvene pauze, a u Humskoj strahuju da će Lazar možda morati i na duže bolovanje. To bi bila velika šteta, kako za njega jer je taman počeo da hvata formu, da postiže golove, tako i za crno-bele. 

RepublikaFoto: Starsport
Lazar Marković

Na dosadašnjih sedam utakmica u sezoni, Marković je postigao tri gola. Očekivalo se da okršaj sa Mančesterom donese i dodatni motiv za fudbalera Partizana, bivšeg člana Liverpula.

Zanimljivo je da je tokom svoje karijere na Ostrvu, Marković tri puta igrao protiv Mančester junajteda i upisao je sva tri rezultata: poraz sa Liverpulom (igrao 12 minuta, 0:3), remi sa Halom u ligi (90 minuta, 0:0) i pobedio sa Halom u Liga kupu (31 minut, 2:1).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading