(VIDEO) U stilu rasnih napadača: Majstorski gol Asana za Japan u kvalifikacijama za SP!

Autor:

Sport

15.10.2019

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Takuma Asano na sjajan način je obeležio povratak u nacionalni tim Japana. On je u pobedi njegovog tima nad Tadžikistanom postigao pogodak.

RepublikaFoto: Starsport
Takuma Asano

Japanci su u malom derbiju Grupe F druge runde kvalifikacija za Mundijal 2020. u Dušanbeu savladali Tadžikistan sa 3:0 i osamili se na čelu tabele. Junak pobede bio je Salcburgov Takumi Minamino, njega dobro već znate, dvostruki strelac za Japance.

Asano je meč počeo na klupi, ali je u 63. minutu odmenio Portovog Šoju Nakađimu, a potom u 82. i pogodio za konačnih 3:0. Fudbaler crno-belih iskoristio je veoma dobar centrašut i sjajnim udarcem glavom poslao loptu u mrežu nemoćnog čuvara mreže Tadžikistana.

Gol možete pogledati od 10:10 priloženog snimka.

Ko ne zna, pobednici osam grupa i četiri najbolja drugoplasirana idu u treću fazu azijskih kvalifikacija. Tamo će 12 ekipa biti podeljeno u dve grupe od po šest reprezentacija. Po dve najbolje ekipe iz obe grupe idu direktno na Mundijal, dve trećeplasirane selekcije će u baražu odlučiti o poslednjem učesniku planetarne smotre.

Japanci će skoro sigurno u Katar. Oni su već standardni predstavnici Azije. Poslednje Svetsko prvenstvo koje im je izmaklo bilo je ono iz 1994. godine.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading