Mitrogol: Sve je moguće, što da ne?

Autor:

Sport

14.10.2019

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mitrović, heroj pobede Srbije nad Litvanijom (2:1), nakon meča nije krio zadovoljstvo zbog dva pogotka, ali je ukazao i na neke nedostatke "orlova".

RepublikaFoto: FSS
Mitrović strelac dva gola u pobedi nad Litvanijom

- Bitno da smo pobedili. To su još dva gola, idemo dalje. Tri boda su važna. Treba nam više koncentracije, imali smo neke padove, gde smo dozvoli dve prilike protivniku posle gola. Hvala bogu sve se završilo lepo. Dve lepe asistencije Ljajića, izgledalo je lako, uvežbavamo, to je plus kada znate saigrače. On je znao gde ću ja da budem, a i ja gde će on da uputi loptu - rekao je Mitrović.

Mogao je i do trećeg gola na meču, ali napadač ne žali za tim. Kao i saigrači, dotakao se nastavka kvalifikacija i šansi Srbije za plasman na Evropsko prvenstvo.

- Malo je falilo za het-trik, ali ne treba biti alav. Najvažnije je da je ekipa pobedila. Spremamo se za dve utakmice koje imamo u novembru. Još smo u igri. Gledamo sebe, što je do nas - odradili smo. Nadamo se da ćemo imati više sreće i da će Luksemburg uzeti koji bod. Sve je moguće u fudbalu, zašto da ne. Luksemburg je i nas namučio - poručio je Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading