Mitrović: Uspeh reprezentacije mi je ispred golova, idemo na pobedu!

Autor:

Sport

13.10.2019

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbalski reprezentativac Aleksandar Mitrović ušao je u neverovatnu golgetersku seriju došavši na samo devet pogodaka zaostatka za Stjepanom Bobekom, vodećim strelcem na večnoj listi našeg državanog tima.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Mitrović protiv Paragvaja u Kruševcu

Srbija u ponedeljak gostuje u Litvaniji, što je po nivou kvaliteta rivala idealna prilika da se Mitrović odmakne Dušanu Bajeviću, obojica imaju po 29 golova i napadne trojac (Milošević, Mitić, Galić), ali njemu to nije primarni cilj.

- Bilo bi lepo da dam gol, ali se ne opterećujem time. Najvažnije da pobedimo, da ekipa odigra dobro, a ako uz to dođu moji golovi još bolje - rekao je Mitrović.

Prema njegovim rečima, pitanje ko će mu biti partner u napadu je na selektoru Ljubiši Tumbakoviću, dok je njegov pristup na svakom meču isti.

- Moj posao je da dajem golove, bez obzira s kim igram. Imamo mnogo dobrih igrača s kojima igram, selektorov posao je da ih isproba, da traži najbolji tim. Ja svaki meč igram kao da mi je prvi i poslednji. Težak je moj posao, ali najvažnije je da cela ekipa igra dobro - istakao je fudbaler Fulama.

Kako je naveo, predstojeći duel protiv Litvanije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo neće doneti mnogo nepoznanica.

- Nijedna utakmica nije ista. Mi se sastajemo 3-4 puta u poslednjih godinu dana, pa neće biti nikakvih iznenađenja. Ni taktički, ni po sastavu i načinu igre. Znamo se i spremni smo za meč - zaključio je Aleksandar Mitrović.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Meč između Srbije i Litvanije igra se u ponedeljak od 20.45 u Viljnusu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading