Poulsen bacio Švajcarsku na kolena, Rumunija izbegla blamažu!

Autor:

Sport

12.10.2019

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Danske pobedom protiv selekcije Švajcarske u Kopenhagenu 1:0 na vrhu grupe D kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenszvo 2020. izjednačila se sa Irskom sa 12 bodova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Važna pobeda fudbalera Danske

Gol odluke na Telia Parken stadionu postigao je Jusuf Poulsen koji je u 84. minutu posle sjajne kontre domaćeg tima savladao Jana Zomera za velika tri boda Skandinavaca.

Švajcarska je ostala na 8 bodova sa utakmicom manje od Irske i Danske, a jasno je da će u preostalim mečevima nijanse odlučivati koje dve selekcije će obezbediti mesto na kontinentalnom šampionatu.

Danska za četiri dana dočekuje Gibraltar, dok Švajcarska pred svojim navijačima igra sa Irskom jedan od ključnih mečeva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Rumunije je na gostovanju Farskim Ostrvima do neophodna tri boda u borbi za mesto na prvenstvu Evrope došla u poslednjih 20 minuta meča - 3:0.

Georg Puškaš je u 74. minutu doneo prednost Rumunima, a do kraja utakmice u strelce su se upisali još Aleksandru Mitrita i Klaudiu Keseru.

Španije je lider grupe F sa 18 bodova, Rumunija sa utakmicom više ima 13, Švedska je treća sa 11, dok Norveška ima 9.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading