(FOTO/VIDEO) Kultura fudbala, bato: Princ Vilijam i Frenk Lampard gledali Englesku u lokalnom pabu!

Autor:

Sport

12.10.2019

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije tajna koliko Englezi vole fudbal i svoju reprezentaciju, a ako nisu mogli sinoć da otputuju u Prag na utakmicu sa Češkom mogli su da se opuste uz TV prenos i pivce u pabu. Zanimljiva fotografija stiže iz Londona gde je trener Čelsija Frenk Lampard gledao meč u društvu ekskluzivnog gosta.

RepublikaFoto: twitter.com/Chelsea FC
Frenk Lampard i Princ Vilijam

Radi se o princu Vilijamu koji se pridružio nekadašnjem legendarnom reprezentativcu, a danas solidnom treneru kako bi u pabu odgledali utakmicu i zajednički učestvovali u humanitarnoj akciji za podizanje svesti o mentalnom zdravlju. Ideja akcije bila je da svako dovede po jednu osobu koja mu je pomogla u teškim trenucima, a vojvoda od Kembridža i Lampard su privatno vrlo dobri prijatelji.

Nisu, istina, imali prilike da uživaju pošto je ekipa Gereta Sautgejta zabeležila u Pragu prvi poraz u kvalifikacijama posle ravno deset godina (2:1), ali su se barem dobro zabavili i proćaskali o fudbalskim temama.

Bez obzira na česte ispade huligana i ova slika iz paba svedoči da je fudbalska kultura u Engleza jednostavno fantastična.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading