Lalatović se oglasio posle prekida sa Brešom!

Autor: Mondo, Republika

Sport

12.10.2019

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Vojvodine Nenad lalatović oglasio se posle incidenta i prekida prijateljskog meča sa Brešom u Italiji koji je prekinut u 50. minutu.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

U momentu prekida, Breša je vodila sa 2:1, a posle provokacija jedne grupe navijača sa albanskom zastavom i ulaska desetak navijača Novosađana na teren, meč je prekinut.

Lalatović je u izjavi za Mondo otkrio o čemu je pričao sa sudijom Amabileom Danijelom koji mu je tokom prvog poluvremena pokazao crveni karton.

- Kod vodećeg gola Breše prvo je bio ofsajd, a penal nije postojao. Drinčiću je iscepan šorts, sudija nije svirao faul. Kriterijum je bukvalno bio 80:20 i ja sam u jednom trenutku odmahnuo rukom 'Daj, sviraj faul'. Nisam opsovao sudiju, ali on mi je rekao, 'Ja sam internacionalac, ti meni ne smeš da odmahuješ rukom i zbog toga sam te isključio - izjavio je Lalatović.

On je ubeđen da Vojvodina ne bi izuubila da je kojim slučajem meč nastavljen.

- Pustio je njihovu grubu igru, bukvalno nas je tretirao kao da smo im sparing partner. To nije bilo korektno i tek kad smo porazgovarali na poluvremenu i rekli da ćemo uz ovakvo suđenje napustiti utakmicu, jer mi želimo da igramo fudbal, on je ujednačio kriterijum. Počeli smo da igramo našu igru i posle 2:1 imali još jednu šansu. Da je drugo poluvreme nastavljeno, siguran sam da ne bismo izgubili utakmicu - poručio je Lalatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading