Ole je bivši, Junajted u Beograd dolazi sa novim trenerom?

Autor:

Sport

12.10.2019

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda bi sa novim trenerom mogli da dođu na gostovanje Partizanu u Ligi Evrope s obzirom na to da je, navodno, Ole Gunar Solskjer blizu otkaza, prenose francuski mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solskjer

Oni to povezuju sa Loranom Blanom, nekadašnjim trenerom Pari sen žermena, Bordoa i reprezentacije Francuske, koji je, navodno, odbio ponudu Olimpika iz Liona da sedne na klupu tog tima zato što misli da će Manečester junajted u nedeljama koje slede otpustiti Ole Gunara Solskjera, te će on konkurisati za posao na ,,Old Trafordu“.

Ukoliko se Blanova predviđanja ispune, Mančester junajted bi mogao sa novim trenerom da stigne u Beograd na duel sa Partizanom 24. oktobra.

Mančester junajted ima loš početak sezone s obzirom na to da su trenutno 12. na tabeli Premijer lige i drugoplasirani u grupi ,,L“ Lige Evrope sa četiri osvojena boda posle dve utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading