(VIDEO) Portugalci i Ukrajinci sa "pola snage" do tri boda, Ševini momci na korak od EP!

Autor:

Sport

11.10.2019

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rivali Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo nisu pogrešili, Portugal je na svom terenu ubedljivo savladao Luksemburg sa 3:0, dok je Ukrajina bila bolja od Litvanije 2:0 u B grupi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice Srbija-Portugal

Ovo nikako nije dobra vest za Srbiju koju samo čudo može da dovede do plasmana na Evropsko prvenstvo kroz kvalifikacije. 

Silva je doneo Portugalcima vođstvo u 16. minutu meča. Prethodno je Ronaldo oboren u kaznenom prostoru gostiju, ali sudija nije pokazao na belu tačku, dok je Feliks iz dobre prilike poslao loptu pored gola.

Ronaldo se do kraja utakmice ipak upisao u strelce. Vođstvo je u nastavku povećao as Juventusa, a bio je to njegov 699. gol u zvaničkim utakmicama, a 94. u dresu reprezentacije.

Tačku na ovaj meč stavio je Guedeš u 89. minutu utakmice za konačnih 3:0.

Ukrajinci su pobedili Litvaniju sa 2:0, a do prednosti su došli posle 29. minuta igre kada je Ruslan Malinovski savladao golmana gostiju. Do kraja poluvremena nije bilo promene rezultata, mada je domaćin imao 10 pokušaja, ali su dva išla u okvir gola, dok su gosti bili bezopasni.

Vezni fudbaler Atalante je početkom drugog dela meča drugim pogotkom na utakmici duplirao prednost Ukrajinaca i ispostavilo se postavio konačnih 2:0. 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Ukrajinci sada imaju 16 bodova i još dva meča do kraja i nadomak su Evropskog šampionata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading