Srbija pokorila Sofiju: Stuparevićeva "bomba" srušila Bugarsku za prvu pobedu u kvalifikacijama za EP!

Autor:

Sport

11.10.2019

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada fudbaska reprezentacija Srbije pogotkom Filipa Stuparevića u 87. minuta utakmice pobedila je Bugarsku u Sofiji rezultatom 1:0.

RepublikaFoto: Starsport
Luka Adžić, kapiten mlade reprezentacije Srbije

Loše su po reprezentaciju Srbije do 21 godine počele kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, koje će se 2021. održati u Mađarskoj i Sloveniji.

Posle poraza od Rusije (0:1), usledio je remi sa Letonijom (1:1), što je dovelo do otkaza Nenadu Milovanoviću, a "kestenje iz vatre" vadi Ilija Stolica. Pored selektora u stručnom štabu su debitovali Nenad Milijaš i Saša ilić i to pobedom.

"Orlići" su posle prvog trijumfa u kvalifikacijama opet u igri za Evropsko prvenstvo. Posle tri odigrana meča imaju četiri boda kao i Bugari, drugoplasirana Rusija ima 5, dok je na prvom mestu Poljska sa sedam bodova.

Solidnu šansu u prvom delu meča imao je Luka Ilić koji je pokušao da lobuje golmana Bugarske, ali bezuspešno. U nastavku su Bugari nekoliko puta pripretili našim igračima, ali na svu sreću bez posledica, pa nakon nesadržajnog prvog poluvremena nije bilo golova. 

U nastavku smo imali sreće, u 53. minutu kada je Krastev iz kontranapada pogodio stativu. Desetak minuta kasnije "orlići" su se revanširali. Luka Ilić odlično je šutirao iz voleja, ali je okvir gola sprečio slavlje "orlića". Nekoliko minuta kasnije Vlahović je bio u prilici, njegov šut u petercu domaćina bio je blokiran. 

Delovalo je da neće biti golova do kraja meča. Ali, u 87. minutu Filip Stuparević je sjajnim pogotkom sa oko 20 metara doneo pobedu Srbiji. 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Već u utorak mladi fudbaleri gostuju Poljskoj (18.00).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading