Tvrdnje Crnogoraca: Terziću zabranjen ulazak u Crnu Goru zbog veza sa kriminalnim grupama!

Autor:

Sport

11.10.2019

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdanu Terziću su u petak u Titvu pripadnici granične policije saopštili da mu je zabranjen ulazak u Crnu Goru, a generalni direktor Crvene zvezde smatra da je glavni krivac Dejan Savićević, prvi čovek fudbalskog saveza Crne Gore.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Zvezdan Terzić

Crnogorske vlasti smatraju da je Terzić uticao na Mirka Ivanića i Filipa Stojkovića da ne igraju meč protiv tzv. Kosova.

Generalni direktor Zvezde kaže  da je nakon utakmice Crne Gore i lažne države Dejan Savićević tražio od najviših organa republike Crne Gore da mu se zbog toga zabrani ulazak u Crnu Goru.

Ali, tamošnji mediji su demantovali čelnika Zvezde. Kako prenosi portal Vijesti.me Zvezdanu Terziću zabranjen je ulazak u Crnu Goru zbog veza sa kriminalnim grupama.

- Generalnom menadžeru Crvene zvezde Zvezdanu Terziću zabranjen je ulazak u Crnu Goru zbog veza sa kriminalnim grupama, nezvanično je Televiziji Vijesti saopšteno iz vrha crnogorske policije - navodi pomenuti izvor i dodaje:

- Kontroverzni sportski funkcioner, nekadašnji predsednik Fudbalskog saveza Srbije, vraćen je danas sa tivatskog aerodroma, a za zabranu ulaska u Crnu Goru optužio je predsednika Fudbalskog saveza Crne Gore Dejana Savićevića - prenose Vijesti. me i navode kako su mediji  2008. godine pisali da se Terzić u Crnoj Gori skrivao od srpskih vlasti, pošto je za njim bila raspisana Interpolova poternica zbog optužbi za transfer-pronevere dok je bio na čelu OFK Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading