Junajted i Mandžukić imaju dogovor?

Autor:

Sport

10.10.2019

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski napadač Mario Mandžukić bi u januaru mogao da pređe u Mančester junajted javljaju engleski mediji. Ekipi sa "Old Traforda" očajnički treba napadač, a iskusni Hrvat je odavno na spisku želja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mario Mandžukić

Minulog leta je Mančester junajted želeo i Marija Mandžukića i Paula Dibalu, ali se niti jedan od tih transfera nije obistinio. Dosta je zavisilo i od Romelua Lukakua koji je na kraju završio u Interu, dok Dibala nije želeo da pređe u Junajted i imao je nameru da se nametne Maruciju Sariju. 

Ipak, sada italijanski i engleski mediji pišu da je Mario Mandžukić već dogovorio sve uslove oko prelaska u Mančester junajted i da će već u januaru on biti na "Old Trafordu". Junajted trenutno ima velikih problema u napadu jer je letos ostao bez Lukakua i Aleksisa Sančesa, Markus Rašford je često povređen pa je debitovao čak i 17-godišnji Mejson Grinvud. 

Mandžukić je dao 44 gola u 162 utakmice za Juventus i napadač takvog pedigrea je neophodan "crvenim đavolima". Ovaj 33-godišnji fudbaler je nedavno odbio prelazak u Katar pa je to i bio povod Italijanima da spekulišu da veteran želi da se oproba i u poznim igračkim godimama u velikom klubu kakav je Junajted.  

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading