Šurbatović Večitim rivalima: Dosta sa trzavicama!

Autor:

Sport

10.10.2019

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović apelovao je na čelnike, fudbalere i navijače Crvene zvezde i Partizana da pod hitno prestanu sa tenzijama i međusobnim prepucavanjima i konačno shvate da bi uspeh dva kluba u Evropi bio od neprocenjivog značaja za prosperitet srpskog fudbala.

RepublikaFoto: fss.rs
Poziva na jedinstvo

- Prestanimo sa tenzijama i prepucavanjima. Zajednički interes je to 15. mesto koje nam donosi dva predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Svaka pobeda, svaki bod može da bude zlata vredan. Urazumimo se i podrzimo jedni druge. Crvena zvezda i Partizan igraju ove jeseni najvažnije utakmice u novijoj istoriji srpskog fudbala - izjavio je Šurbatović gostujući u Jutarnjem programu TV Prva.

U borbi za 15. mesto, koje donosi dva učesnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona u sezoni 2021/2022, Srbija ima dva velika aduta - Crvenu zvezdu u Ligi šampiona i Partizan u Ligi Evrope.

- Srbija je trenutno u najboljem položaju jer za razliku od Grčke, Kipra i Hrvatske sa kojima se bori za 15. mesto na UEFA listi, jedina ove sezone ima dva kluba u trci za bodove - podsetio je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading