Mihajlović se obratio navijačima iz bolnice, zahvalio se i Real Madridu

Autor:

Sport

10.10.2019

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović putem video snimka poslao je poruku navijačima Bolonje i poručio im da mu oni daju veliku snagu u borbi protiv leukemije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Velika zahvalnost navijačima Bolonje

Mihajlović je nedavno završio drugi ciklus hemoterapija i uskoro ga čeka novi, ali bez obzira na takvu situaciju vodio je ekipu na tri od sedam utakmica Serije A.

Mihajlović, koji je trenutno u Rimu na kratkom odmoru, propustio je jučerašnji revijalni meč legendi Bolonje i Real Madrida na 110. rođendan Bolonje na stadionu "Renato Dalara".

- Žao mi je što nisam mogao da prisustvujem, skoro sam izašao iz bolnice i hteo sam da odem kući kako bih proveo neko vreme sa porodicom. Nadam se da razumete... Hvala svim navijačima Bolonje i klubu na svemu što je uradio za mene - rekao je Mihajlović putem videa koji su objavili italijanski mediji.

Legendarni Srbin ponovio je da je uveren da će pobediti bolest.

- U teškim trenucima ostali ste blizu mene i dali mi snagu. Borim se sa bolesti i siguran sam da će biti sve dobro na kraju, da ću pobediti. Hvala i Real Madridu što je došao u Bolonju da uveliča proslavu, ceo grad mora da bude ponosan - zaključio je Mihajlović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading