(VIDEO) Emotivna poruka Siniše Mihajlovića: Mnogo mi je žao što ne mogu da budem sa vama!

Autor:

Sport

09.10.2019

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni srpski fudbaler, a sada trener Bolonje, Siniša Mihajlović je poslao poruku svim veteranima koji su bili akteri revijalnog meča u znak 110. rođendana FK Bolonje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Siniša se oglasio povodom utakmice između legendi Bolonje i Real Madrida, a potom je svim akterima poslao pozdrave ali i veoma važnu poruku:

- Veoma mi je žao što ne mogu da budem tu sa vama, ali izašao sam iz bolnice i želim da idem kući da provedem vreme sa svojom ženom i decom. Nadam se da me razumete.

Želim da se zahvalim svima, navijačima Bolonje, klubu, svima koji ste bili uz mene. Svima koji ste bili uz mene i dali mi snagu u ovim neobičnim trenucima. Borim se sa ovom bolešću, i siguran sam da za sada sve ide dobro i da ću pobediti u ovoj bitki, uz vašu pomoć i pomoć moje porodice- rekao je Miha.

Potom se osvrnuo i na aktere meča.

- Takođe, želim da se zahvalim svima iz Real Madrida koji su došli na ovu proslavu 110 godina FK Bolonje i verujem da su svi građani Bolonje veoma ponosni na to. Želim posebno da se zahvalim mojoj braći Klarensu Sedorfu i Kristijanu Karembeu, volim vas momci. Takođe, rekao sam Marku Di Vaju da ovo ne shvati pogrešno i da ovo treba da se dobije, kao uvek- rekao je Miha kroz osmeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading