Terzić grmi: Sve što rade je laž i farsa, ovo je diplomatska pobeda Zvezde, FSS i Srbije!

Autor:

Sport

09.10.2019

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić obratio se novinarima na administrativnom prelazu Jarinje.

RepublikaFoto: stasrport
Zvezdan Terzić

Delegaciji beogradskog kluba nije bilo dozvoljeno da uđe na teritoriju Kosmeta, kako bi njegovi igrači odigrali utakmicu Kupa Srbije protiv Trepče iz Kosovske Mitrovice.


- Svedoci ste šta se dogodilo. Došli smo da igramo fudbal, da se bavimo sportom. To nam je zabranjeno i uskraćeno, iako postoji preporuka FIFA da se utakmica odigra u Kosovskoj Mitrovici, kosovske institucije su se oglušile o to. Ja sam bio na čelu kolone kada su prišli predstavnici kosovske policije i rekli da nam je zabranjen ulazak na teritoriju Kosova. Pitao sam koji je razlog, rekli su da je to odluka Vlade Kosova i da nemaju drugo objašnjenje - naveo je Terzić.

On je istakao da je namera Zvezde bila da "napravi praznik za narod".


- To nam je onemogućemo, žao mi je. Verovatno će utakmica biti odigrana u četvrtak negde u Beogradu. Videćemo. Žao mi je što je narod ostao uskraćen, kosovske institucije su pokazale da je sve što oni rade farsa i laž, bez obzira što se pozivaju na to da fudbal i sport ne smeju da imaju granice. Ništa šta oni rade nije u duhu fer-pleja - rekao je Terzić.

Funkioner Zvezde je konstatovao i da su navijači koji su došli sa igračima na administrativni prelaz pokazali "da je Crvena zvezda Srbija".

- Naše je blo da dođemo. Svedoci smo da Trepča igra utakmice u Kosovskoj Mitrovici i da ne postoji nijedan drugi razlog zašto se nije odigrala utakmica. Očigledno je da je ovo diplomatska pobeda Srbije, Fudbalskog saveza Srbije i Zvezde - naveo je Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
eki

09.10.2019 19:56

Pravi srbin,laze,manipulise i sere do neba.Ako vam je do igranja igrajte prijateljske utakmice a ne zvanicne utakmice jer FSK je clanica FIFA I UEFA,Probajte ovako nesto sa nekom ekipom iz druge drzave recimo Hrvatske.Hahahaha koji kulov.