Big Sem upozorava Junajted: Pazite da ne ispadnete iz lige!

Autor:

Sport

08.10.2019

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši menadžer Njukasla Sem Olerdajs smatra da bi Mančester junajted mogao da ispadne iz Premijer lige ukoliko Ole Gunar Solskjer ne reši problem efikasnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sem Olerdajs

Junajted je posle osmog kola na 12. mestu sa svega devet bodova i isto toliko postignutih golova. Tim ima problem u fazi napada i postizanju golova.

Alardajs, koji je takođe bio i selektor Engleske, kao menadžer Boltona, kaže da se slična stvar dogodila 1974. kada je tim mimo svih očekivanja ispao iz najvišeg ranga takmičenja.

- Uopšte nije nemoguće da zapadnu u koj katastrofičnije probleme ako ne budu imali sampouzdanja i stanje sa povredama se ne poboljša. Igrači se ne oporavljaju tako brzo kao kada stvari idu normalnim tokom, to je činjenica. Uz to, imaju i taj nemir oko toga što Pol pogba želi da ode pitanje je samo kome će sledećem past na pamet da kaže, 'u redu, stvari ne idu kako treba, žalim i ja da odem - kaže Alardajs.

On smatra da je veliki problem neefikasnost ekipe.

- Mančester junajted ne postiže dovoljno golova i vidi se da se muče sa time. Nadajmo se da to nije toliko problematično kao borba za opstanak, mada deluje da stvari idu u tom smeru - smatra Alardajs.

Junajted je na samo dva boda od zone ispadanja, a u narednom kolu Premijer lige u velikom derbiju dočekuje tim lidera, ekipu Liverpula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading