Pavkov, Tadić i Miletić opet u školskim klupama

Autor:

Sport

08.10.2019

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski reprezentativci Srbije Dušan Tadić, Milan Pavkov i Nemanja Miletić ponovo su seli u školske klupe. Oni su u okviru akcije FSS "Navijaj za Srbiju" obišli osnovne škole "Dragan Lukić" i "Sava Šumanović" u Beogradu i potpuno iznenadili đake, koji nisu mogli da veruju da uživo posmatraju svoje idole. Sve je odrađeno kao veliko iznenađenje.

RepublikaFoto: fss.rs
Miletić, Tadić i Pankov

Najpre je na čas nemačkog upao Milan Pavkov i rekao da je pogrešio, potom je Nemanja Miletić upitao da li je to odeljenje VIII-3, a ludnica je nastala kada je ušao Dušan Tadić i rekao: "Guten tag". Potom ga je nastavnica ispitivala malo holandski, a kako nije najbolje znao gramatičke zavrzlame, dobio je četvorku.

- Oduševljen sam kako danas izgledaju škole, koliko su lepe i sređene. U moje vreme nije bilo baš tako. Takođe, nije bio običaj da dečaci sede u prvim klupama, a devojčice pozadi - izjavio je Tadić.

U školi "Sava Šumanović" "orlovi" su banuli na čas hemije, a Milan Pavkov otkrio je da mu je to bio omiljeni predmet.

- Drago mi je što smo baš na ovom času. Hemija mi je bila najdraži predmet tokom školovanja - kazao je Pavkov.

Đaci koji su fudbalerima postavljali pitanja dobili su dresove kao nagradu, a svi ostali dobili su sveske i pribor u znaku Fudbalskog saveza Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading