Ima i protivnika Evropske Super lige: Zamislite koliko bi to naškodilo timovima poput Crvene zvezde!?

Autor:

Sport

08.10.2019

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik šampiona Italije, Juventusa iz Torina, Andrea Anjeli govorio je o reformama klupskih takmičenja u Evropi, a prilikom svog izlaganja dotakao se i Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Kao što je od ranije poznato, većina velikih klubova želi da napravi takmičenje koje bi ličilo na zatvorenu Ligu šampiona gde bi učestvovali velikani starog kontinenta, ali glavni razlog svega toga je velika količina novca koja bi se obrtala.

Ipak, izgleda je nekome ostao u srcu i taj stari draž fudbala kada se ovaj sport igrao iz čiste ljubavi, a ne iz koristi. Jedan od njih je i predsednik torinskog Juventusa, Andrea Anjeli.

 

 

- Timovi poput Ajaksa ili Seltika nastoje da se takmiče. Razmilite o timovima kao što je Crvena zvezda. Ona je van fudbalskog sveta, samo zbog zemlje odakle su. Kako da se oživi tim kao što je Crvena zvezda u Evropi. Da li je sadašnji sistem fer ili ne fer za tim kao što je Crvena zvezda - istakao je prvi čovek prvaka Italije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading