Ministar zdravlja otkrio: Šaćiri bi bio bogalj da ga nismo spasili!

Autor: Todor Petković

Sport

08.10.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Džerdan Šaćiri (27), koji je u detinjstvu imao velikih zdravstvenih problema, ne bi ostvario zavidnu sportsku karijeru da nije bilo stručnjaka sa Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj ulici.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đerdan Šaćiri

Igrač Liverpula koji je srpskoj javnosti postao poznat posle proslave gola Švajcarske nad Srbijom imitiranjem simbola velikoalbanskog dvoglavog orla na Svetskom prvenstvu u Rusiji ove napore srpskih lekara očigledno ne zna da ceni.

- Međutim, srpsko zdravstvo je otvoreno za sve kojima je pomoć potrebna, i to će zauvek tako da bude - rekao je ministar zdravlja Zlatibor Lončar u gostovanju na TV Prva.

- To nije ništa novo, to je od davnih vremena. Ne znam da li građani znaju, onaj poznati fudbaler Šaćiri... Taj fudbaler je imao problem sa stopalom, da ne navodim koji. Onaj koji je provocirao Srbe u Rusiji. Da nije bilo lekara u Tiršovoj, taj bi sad hodao sa štakama. Rešen mu je problem još dok je bio beba. I dan-danas svi koji imaju problem oni vole da dođu u Beograd. Kome mi to nismo pružili pomoć - izjavio je Lončar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading